anttiolavisalonen Sub specie aeternitatis

matkalla kohti jäävuorta.

  • matkalla kohti jäävuorta.

 

Noin vuosi sitten kirjoitin - että ns. yleispoliisit tullaan korvaamaan jossain vaiheessa aseistetuilla vartijoilla, joiden tehtävä on (ainoastaan) suojella yritysmaailman ujuttautumista ihmisten hädänalaisuuden turvin liiketoiminnan piiriin - - jonkin sellaisen tapahtuman varjolla, jota käsitellään ajatuksella kansalaisten turvallisuuden edistäminen. Noh, nyt olemme siinä pisteessä, jossa Poliisista hihkutaan, että skenaarioista huolestuttavin, armeijan laittaminen kaduille on toteutumassa, koska poliisilla ei ole varaa/mahdollisuutta turvata kanslaisten turvallisuutta. Turvallisuutta, jota heikentää  Vastaanottokeskusten ilmaantuminen keskelle suomineidon metsäisiä lanteita.

Mikä on suomen armeijan tila? Riittääkö suomalaisia sotilaita partioimaan kaduillemme? Kuka maksaa kalustojen siirrot, kustannukset, muonitukset - kaiken? Halvemmaksi tulee ostaa tämä palvelu yksityiseltä taholta. Sanokaa minun sanoneen - tänään, suomen itsenäisyyspäivänä 6.12.2015, että turvallisuudesta tulee vielä kuluvan vuoden aikana uusi NOKIA. Jotain sellaista, joka meillä sanelee paljon, paljon, paljon... enemmän, kuin yksikään lakiin kirjattu laki. Lopulta meillä toimii yksityisiä palveluntarjoajia, joiden toimintaperiaate on MAFIA. Turvallisuutta, joka maksaa. Turvallisuutta, jota tarvitaan siellä, mihin ihmisten silmät eivät näe.

27.11. 2015 suomessa oli tapahtunut kymmenen (10) raiskausta, joissa raiskaavana osallisena oli ollut turvapaikanhakija. Nämä raiskaukset olivat tapahtuneet viimeisen vuoden aikana. Suomalaisista naisista noin 47% on kokenut 15 vuotta täytettyään seksuaalista väkivaltaa, tai väkivaltaa. Tämä tarkoittaa 1,7 miljoonaa suomalaista naista.

Kirjoitin taannoin myös paljon ihanaista vihapostia liikkeelle saaneen blogikirjoituksen suomalaisesta miehestä naisten asialla. Vihapostissa jota sain toivottiin mm. sukulaisten raiskaamisia ja allekirjoittaneen pahoinpitelyä. Kaikki hienolla ja oikeaoppisella suomenkielellä kirjoitettuna.  

Kuinka omituista on vaatia kuolemantuomioita, maastakarkoittamisia ja elävältäpolttamisia rangaistukseksi turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista, kun samaan aikaan 1 700 000 suomalaista naista on kokenut tätä samaa julmuutta 15vuotta täytettyään ilman, että yhtään suomalaista miestä ollaan kuohittu, poltettu, karkoitettu maasta.. Niin. Muistatteko Jenna Lepomäen murhan - jossa Jenna poltettiin murhaamisen jälkeen? Muistatteko? Vaadittiinko tekijöille, joiden nimiä ei tarvitse mainita - kuolemantuomiota, kuohimista, elävältä polttamista? Miten kävi Joutsenon murhaaja, raiskaaja, polttajalle? Sille suomalaiselle nuorukaiselle, joka poltti, raiskasi ja murhasi 16vuotiaan paikallisen tytön? Kuohittiinko hänet? Vaadittiinko hänelle kuolemantuomiota? Ei. Miten on - voidaanko jälkikäteen vaatia oikeutta naisille niistä miljoonastaseitsemästäsadastatuhannesta raiskauksesta ja pahoinpitelystä? Siinä olisikin melkoinen määrä miehiä kuohittavaksi!

 

Mutta!

Halleluja! Suomessa on terroristeja! Tiedättehän myös, että nyt eteenpäin menevät rangaistusvaatimukset terroristiryhmään kuulumisesta eivät suinkaan ole mikään _uusi_juttu. Sen varjolla kuka tahansa yhteiskuntaa riittävästi kritisoiva taho voidaan asettaa - ellei nyt ihan syytteeseen, niin ainakin tiukemman seurannan alaiseksi valtion toimesta. Riippumatta siitä kuinka vaarallista terroria hän aikoo harrastaa.

Kukaan ei ole nyt muistanut kuitenkaan mainita, että yhteiskuntaa ei vie eteenpäin yhteiskunnan etu, demokraattisesti valittu edustajisto, itsenäinen suomi - vaan suuryritysten lobbaama koneisto.

Tällä tavoin myös "hyödyllinen" idiootti saa aivan uuden merkityksen. Sellaisia hyödyllisiä idiootteja tuskin vaaditaan tilille, jotka tekevät asioita esimerkiksi suuryritysten salaisten hankkeiden edistämiseksi - mutta ne, jotka toimivat vahingollisesti suuryritysten toimintaa vastaan odottaa tulevaisuudessa todella, todella ihmeellinen kyyti. Määränpäätä tuskin tietää kukaan.

Älkää ajatelko niin kuin päättäjät teidän haluavat ajatella. Ajatelkaa laatikon ulkopuolelta. Suomi on hurjassa syöksykierteessä, ja te luulette edelleenkin, että se johtuu VOK:n lisääntyneestä määrästä. Suomi oli hurjassa syöksykierteessä jo vuosia ennen - kuin tämä nyt esiin manattu syöksykierre alkoi. Rikkaat rikastuvat edelleen - köyhiä ei enää ole. Rikkaiden, tai oikeastaan superrikkaiden ohella on vain arjessa sinnittelevä keskiluokka. Ja senkin pitäisi kertoa teille jotain.

Hyvää itsenäisyyspäivää. Toivottavasti illan mellakoiden aikana ei kuole ketään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Hyvää pohdintaa, kiitos.

- Me elämme infokratian kuristusotteessa.
- Ne uutiset ovat totta, jotka myyvät.
- Me elämme mielikuvien ei tosiasioiden maailmassa.

Seppo Hildén

"Anttiolavi Salonen
Nokia
Sitoutumaton
- Perheellinen agnostikko
- Psykiatrian parissa työskentelevä"

Nämä tiedot blogisti kertoo profiilitiedossaan...

On psykiatriankoulutus mennyt ainakin hukkaan jos Anttiolavi Salosen mukaan islamilaisen ihmisoikeuskulttuurin rantautuminen Suomeen on vähäteltävää ja sen sijaan pitää olla huolissaan meistä suomalaisista ja meidän käytöksestä.

Ps. Muslimit vihaa kaikkein eniten agnostikkoja. Onko siis Anttiolavi Salosen maailmakuvassa vikaa vai muslimien?

Anttiolavi Salonen, ihan rauhassa ja omin sanoin...

Käyttäjän anttiolavisalonen kuva
Anttiolavi Salonen

No johan nyt on kumma.
Että on koulutuskin mennyt hukkaan. :)

No onneksi minulla on kuitenkin valtavan kokoinen penis.
Sen luulisi kompensoivan tuota muilta osin pilalle mennyttä elämääni.

Toimituksen poiminnat