anttiolavisalonen Sub specie aeternitatis

Janitskin ja oikeuden pakoilu.

  • Janitskin ja oikeuden pakoilu.

Ilja Janitskin pröystäily Espanjan Auringon alla -  vähä-älyisten nuivien avittamilla markkinointilahjoituksilla saattaa tulla tiensä päähän. Suomen Poliisi vaatii Janitskinia vangittavaksi. Ja aivan syystä. Mutta mitä tekeekään vastuunsa miehekkäästi kantava maahanmuuttokriittisten medioiden nokkamies Janitskin? Hän pakenee kuin kuka tahansa todellinen suomen leijona - joka on juuri uhkunut ja puhkunut suvakkien, vassareiden, puunhalaajien, hippien ja kommareiden sekä raiskauskulttuurien, raakalaiskulttuurien, partalapsikulttuurien ja tietenkin kaikkien niiden jotka ovat kehdanneet pienin ääninkään lausua jotain Janitskinin vihakulttia vastaan - sekä niiden mamujen ja mamujen edustajien talot nurin.

Ajatelkaa minkälainen määrä vihollisia aitoa suomalaisuutta puolustavalla perusjantterilla oikein on! On vassarit, on suvakit, vihervassarit, anarkistit, puunhalaajat, hipit, vassarihuorat, homot, homoliittolaiset ja lesbot, on mamut, matut, transut, punikit.. on takinkääntäjät, on partalapset, hiekkaneekerit, isis, Allah. On punainen risti. Kaikkea on. Ei taida oikein enää olla tahoa, joka olisi punaverisen suomalaisen lihaa syövän miehen puolella. Vaikka tosiasiassa - se punaverinen, lihaasyövä suomalainen mies ei huomaa syövänsä lihaa jota se punaverinen suomalainen tosimies ei itse ole suomalaisesta metsästä hakenut. Ja vielä useammin se punaverinen suomalainen Perus Pekka-, Mikko-, Tommi -, Aki tai Juhani kuvittelee olevansa niin paljon kaiken keskipisteenä, että kaikki nämä edellämainintut ryhmät on luotu vain ja ainoastaan kumoamaan hänen oikeutensa olla se  tavallinen punaverinen suomalainen heteromies, joka syö lihaa. Ja niitä vihollisia, niitä on kaikkialla; niitä on Joka puolella.

Niitä tuli yht'äkkiä ikkunoista, ovista, netin kautta ja mistä ikinä milloinkin - ja mitä ne tekivät!? Ne vastustivat, ne olivat kaikkea sitä vastaan, mikä tiesi lisätienestejä Janitskinille. Kyllä, mies joka on tehnyt bilerahaa monta kymmentä - , ellei peräti monta sataatuhatta euroa lietsomalla silmitöntä sontaa suomalaiseen sielunmaisemaan. Mies, joka teki vihakulttuurista bisnestä ja bisneksestä oikeutuksen vihalle, ketä tahansa, mitä tahansa, missä tahansa ja koska tahansa - kohtaan. Vielä tänäkin päivänä joku suomalainen jossain uskoo niihin sloganeihin, jota levittelevät hyvät, laupiaat ja suomalaisten asialla rikastuvat, rahaa vastaisuudessakin hillittömiä määriä takovat tahot ja ne - joiden tarkoituksena on tulla hyviksi kauppamiehiksi kansallismielisyyden kauppapaikoissa, porukoissa ja poppoissa. Ja ei - nämä tahot eivät rikastu suoraan niiden suomalaisten kustannuksella jotka tulevat mielenosoituksiin mukaan, eikä niiden - jotka hyvää hyvyyttään uskovat näiden tahojen kaikkivoipaisuuteen, pyyteettömyyteen ja ennenkaikkea siihen, että nämä tahot ajavat niiden työttömyyteen, köyhyyteen, päihteisiin ja huono-osaisuuteen syydettyjen suomalaisten asiaa.  Ei. Nämä tahot ajavat omaa asiaansa. Ja tähän ryhmään kuuluvat Janitskinin lisäksi ne lukemattomat suomalaisuuden asiaa ajavat tahot, joiden törky kattaa poliittisen liturgian lisäksi myös etniset, kulttuuriset ja jopa rodulliset seikat - osana kaikkivoipaa tavoitetta saada lisää valtaa ja tehdä voittoa sillä mitä vihaksi ja pilkaksi sananvapauden nimissäkin ollaan aika ajoin kutsuttu.

Kun me todella mietimme hetken, kun me annamme omien aivojemme ajatella - me emme halua, että joku syöttää meille ajatuksia siitä mikä on totta ja mikä ei. Jussi Halla-aho on sanonut, että "Mitä pahaa on pelon lisääntymisessä, jos se pelko on aiheellinen? ". Lucius Annaeus Seneca kirjoitti joskus, että "Orjuus kahlehtii harvoja, useimmat kahlitsevat itse itsensä.". Jussi Halla-ahon kahleet tunnetaan. Se on pelko. Valtaosa Jussi Halla-ahon viisauksista perustuu pelkoon. Hän ei ajattele niinkuin vapaa, rohkea mies ajattelee.  Samaa voitaneen sanoa Ilja Janitskinista; hän kaivoi itselleen bunkkerin jonnekin välimeren ja Ranskan välimaastoon. Sieltä käsin hän pommitti omien ehtojensa mukaisesti Suomalaisuutta niin pitkään, että lopulta kaikesta tuli hänen lietsomansa pelon väline. Marcus Tullius Cicero sanoi kerran: "Me kaikki noudatamme lakia voidaksemme olla vapaita". Ja siinä on ihmisyyden ydin. Me emme kaikki luonnollisestikaan noudata lakia, mutta juuri sitä varten on laki - se on turvaamassa myös niiden vapautta, joilta vapaus puuttuu sellaisessa maailmassa, jossa pelko on aiheellista. Kategorinen imperatiivi; sen tulisi sitoa niiden ajatuksia, joilla säädellään mielipiteitä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Minkä rikoksen Janitski on tehnyt?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Vaikka tiedätkin vastauksen niin jutun ekassa linkissähän ne on lueteltu. http://yle.fi/uutiset/3-9194709

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

S.L:"Vaikka tiedätkin vastauksen niin jutun ekassa linkissähän ne on lueteltu."

Siellä linkissä on myös;"Janitskinia _epäillään_ seuraavista rikoksista.."

Yleensä meillä ollaan syyttomiä siihen asti kunnes oikeudessa sitten tuomitaan. En toki epäile sitä etteikö Janitskinia Suomen oikeudessa tuomittaisi. Ihan arvovaltakysymys päättäjillemme/"oikeuden"jakajillemme.

Olli Nurmi Vastaus kommenttiin #9

Älä ole naurettava. Ei häntä nyt ihan turhasta ja syyttä epäillä.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #12

Tri Halla-ahon tapauksessa löydettiin ensin syyllinen ja sitten, ahkeran etsimisen jälkeen, myös rikos, josta syyttää.

Olli Nurmi Vastaus kommenttiin #13
Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #18

Vihreät Naiset tekivät ilmiannon Halla-ahon kirjoituksissa löytyviksi väitetyistä raiskauskehotuksista. Kun poliisi totesi, ettei ilmianto johda syytteeseen, poliisia kehotettiin jatkamaan Halla-ahon laajan tuotannon läpikäymistä. Jotain sieltä varmasti piti löytymän.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Jokainen valistunut kansalainen näkee miten lakeja nykyään käytetään poliittisiin tarkoituksiin yhä enenevissä määrin. Ministerien ja vastaavien rikosten annetaan vanhentua, mutta yhtä suosittua toisinajattelijaa ja hänen lehteään vainotaan kuin pohjois-koreassa.

Totalitariaa kohti ollaan menossa kovaa vauhtia, mutta lyhyin askelin, jotta valtaosa kansalaisista ei ymmärtäisi asiaa ennenkuin on myöhäistä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Vain ajatteleva ihminen voi olla toisinajattelija.

Käyttäjän anttiolavisalonen kuva
Anttiolavi Salonen

Voi myös olla, että kyse on yksinkertaisesti vain siitä, että osa kansalaisista luulee olevansa niin valistuneita, että ovat menneet MV - lehden matkassa sellaisille urille, jossa mikä tahansa mikä on vastaan MV - lehden sisältöä on totalitaristista.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kyllä MV-lehdelläkin on puutteensa ja vikansa, mutta onhan tuo nyt kertakaikkiaan täysin poliittinen ajojahti, johon virkamieskunta on valjastettu. Tarkoitus on saada Janitskin suomeen tuomittavaksi keinoilla millä hyvänsä.

Hauskaahan tässä on se, että koko juttu tulee kääntymään Janitskinin eduksi, kuten aina tällaisissa tapauksissa. Samalla Janitskin ja MV-lehti saa sellaisen ilmaisen julkisuuden, ettei sitä saa kovallakaan rahalla. Enkä ihmettelisi vaikka joku järjestäisi kansalaisliikkeen Janitskinin puolesta ja sananvapauden hyväksi.

Uskoisin myös Janitskinin poliittisen uran olevan taattu, jos hän perustaisi puolueen tai lähtisi sitoutumattomana ehdokkaaksi, hän saattaisi nykypolitiikan vastaehdokkaana mennä läpi kirkkaasti?

Yritti ne aikanaan kieltää rock musiikinkin.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #8

Lähes masentavaa että taas mennään tähän ( osittain huvittavaakin, mustaa huumoria mikäli sitä ymmärtää). Sama tapahtui Halla-Ahon vedätyksissä, joihin porukka meni täysillä ja kas kummaa... mies on nyt top5 suosituimpia poliitikkoja Suomessa. Mites siinä nyt noin kävi...

Jeps, Janitskin voisi mennä heittämällä eduskuntaan mikäli pyrkisi jatkossa.... ei hassummin pelattu peli. Tunnettavuus on sitä luokkaa johon vaadittaisiin normaalisti miljoonia mediasta ostettua julkisuutta (ok, Suomessa satoja tuhansia vaan). Mies vedättää porukkaa ihan kympillä ja aivan törkeän iso osa menee mukaan sekoiluun ja vain kasvattaa miehen suosiota.... no siinä meillä taas uusi (mahdollinen, halutessaan) kansanedustaja kohtapuoleen.

Tuosta voisi jo kohta luoda mallin miten mediaa hyväksikäyttämällä voi Suomessa päästä pitkälle. Toiminee muissakin maissa omin vivahtein.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #8

Varkaita ylentämässä. Lisäksi tällä toisintienaajalla on monta pilattua elämää kontollaan.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #15

Tässä olla mitään varkaita ylentämässä. Älä nyt viitsi. Kunhan totesin miten pikku some-pelillä voi päästä pitkälle mikäli pokka/hermot vain pitää.

Monella poliitikolla historian aikana on ollut törkeä kasa pilattuja elämiä kontollaan... miten se liittyy mihinkään? Kerroinko valheita? Ylensin joitakin? Varoittelin eri nimimerkeillä eri foorumeilla mm. ns. "nuivista" ennenkuin olivat lähelläkään jytkyä, mutta oikein ketään kiinnostanut (syyttäkööt itseään). Yleisin fiilis oli pilkka kuten sinullakin. Janitskin tekee samanlaista some-vyörytystä vähän eri vivahteilla ja useilla tuntuu olevan pilkka mielessä eivätkä huomaa miten mies pyörittää mediaa ja monia muita. Tuollaista on erittäin helppoa käyttää hyväksi (suuri lukijaryhmä, suuri vastustus/kannatus, suuri kontrasti, jne. ja muokkaa oma tarinasi, jonka esität somessa ja houkuttelet perinteisen median mukaan antamaan lisää julkisuutta yms. = kannatuksen maksimointi jos sellaista haluaa ).

Muistelen hämyisesti että olit tiede-foorumillakin vuosia sitten (ellen erehdy). Ei tuo kärjistävä asenteesi juuri koskaan ole vähentänyt vastustamiesi porukoiden nousuja. Kannattaisi miettiä ehkä miksi ei.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

"Lehti" ja sen julkaisija ovat ilmeisesti koko ajan olleet Espanjassa, joten mahdollisten rikosjuttujen luulisi kuuluvan Espanjan, eikä Suomen viranomaisille. Jos siis esimerksi joku rahapelimainos on Espanjan lakien vastainen, oikea osoite valitukselle olisi Espanjan poliisi. Jose on tuskin kiinnostunut siitä jos joku rikkoo Suomen lakeja Espanjassa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Internet-aikana nämä ovat kinkkisiä tapauksia.
Esim. USAn viranomaiset eivät korviansa lotkauta suomalaisten kollegojensa virka-apupyynnöille.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Rikoksella on tekopaikan lisäksi rikoksen ilmenemispaikka. Janitskinin kohdeyleisö ei ole espanjalainen eikä hän yritä kalastella läpyskällään espanjalaisten rahoja tai ahdistella espanjalaisia julkaisullaan. Hän ei varasta espanjalaisten julkaisujen materiaaleja. Tulkinta tässä on ihan normaali.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Rikoksella on tekopaikan lisäksi rikoksen ilmenemispaikka."

Ihan vapaaehtoisesti suomalaiset käyvät lukemassa espanjalaisia sivustoja.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Rikos ja rikos; Janitskinia epäillään mm. rahankeräysrikoksesta.

Katsoin, mitä laki24.fi asiasta sanoo. Olennaisia tunnusmerkkejä ovat ...rahankeräyksen vastoin laissa säädettyä kieltoa järjestää rahankeräyksen toimeenpanon yhteydessä arpajaiset tai muu toiminto, jossa osallistuvalle luvataan kokonaan tai osittain sattumaan perustuva voitto, tai toimeenpanna rahankeräys ketjukirjeen avulla tai siihen verrattavalla tavalla tai järjestää rahankeräys pyramidipelin muodossa tai järjestää rahankeräys tavalla, jossa kaupankäynti tai yhdistyksen jäsenhankinta ja rahankeräys ovat ilmeisessä vaarassa sekoittua keskenään;

Janitskin ei lupaa mitään voittoja tai satunnaisia palkintoja. Minun käsittääkseni hän pyytää lahjoituksia lukijoilta, ja ne ovat verottomia ja laillisia. Jokainen suomalainen saa vastaanottaa kultakin lahjoittajalta erikseen kolmen vuoden aikana 3999€ verovapaasti. Harva lukija lahjoittaa yli tämän summan.

Seppo Hildén

Jaahas, blogisti tarjoaa illan ratoksi tahatonta komiikkaa, eli älkää tehkö niinkuin MV-lehti tekee vaan niin kuin minä teen.

Ja sortuu sitten samaan. Kuvan käyttö/julkaisuoikeudet ei taida olla niin nokonuukaa blogistinkaan mielestä kun ei ole laittanut kuvan käyttöoikeustietoja kuvan sivuun.

Heh.

Käyttäjän JarmoKalliola kuva
Jarmo Kalliola

Aloittaja syyllistää suomalaisen miehen ja omassa kuplassaan ylentää itsensä tavallisen ihmisen yläpuolelle.
No kohta ne kuplat hajoaa siellä ja täällä. Jokapuolella...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Taitaa olla eräs toineb kupla joka poksahtelee. Harva persu avaa suunsa tuolla tavalla.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Kun talo palaa, pelokas juoksee karkuun. Rohkea ryntää sammuttamaan. Peloton ottaa kameran esille, sillä hän ei välitä.

Sitten on vielä se, joka sen sytytti.

Vapaa, rohkea mies toimii huolimatta siitä, joutuuko hän hautaan, vankilaan tai syrjäytyykö hän. Häntä ei estä normit, sosiaalinen paine tai muukaan. Sanomattakin selvää, että vapaita, rohkeita miehiä tai naisia ei tässä maassa juuri ole. Joskus on ehkä ollut. Jossain päin maailmaa on parasta aikaakin. Olen kuullut tarinoita. Me loput katselemme sivusta ja elämme tekoisyidemme varassa. Työ, lapset, perhe - ja mitä kaikkea muuta paskaa sitä voikaan syyksi keksiä elämällemme.

Siitä olen samaa mieltä, että emme halua antaa kenellekään valtaa määritellä, mikä on totta ja mikä ei.

Mitään ei pidä uskoa. Tunteisiin vetoavaa roskaa varsinkaan. Sanat ovat yhdentekeviä. Vain teoilla on mitään väliä.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Voin kuvitella, että tuo "sananvapauden sankarina" itseään pitävä pelle tulee istumaan oikeussalissa pää painuksissa syvällä hupun sisällä kuin mikäkin raiskaajamurhaaja, kun hänet aikanaan oikeuden eteen tuodaan. Pitäisi olla uskallusta seistä sanojensa takana, kun niistä joutuu vastaamaan!

Toimituksen poiminnat