Janitskin ja oikeuden pakoilu.

Ilja Janitskin pröystäily Espanjan Auringon alla –  vähä-älyisten nuivien avittamilla markkinointilahjoituksilla saattaa tulla tiensä päähän. Suomen Poliisi vaatii Janitskinia vangittavaksi. Ja aivan syystä. Mutta mitä tekeekään vastuunsa miehekkäästi kantava maahanmuuttokriittisten medioiden nokkamies Janitskin? Hän pakenee kuin kuka tahansa todellinen suomen leijona – joka on juuri uhkunut ja puhkunut suvakkien, vassareiden, puunhalaajien, hippien ja kommareiden sekä raiskauskulttuurien, raakalaiskulttuurien, partalapsikulttuurien ja tietenkin kaikkien niiden jotka ovat kehdanneet pienin ääninkään lausua jotain Janitskinin vihakulttia vastaan – sekä niiden mamujen ja mamujen edustajien talot nurin.

Ajatelkaa minkälainen määrä vihollisia aitoa suomalaisuutta puolustavalla perusjantterilla oikein on! On vassarit, on suvakit, vihervassarit, anarkistit, puunhalaajat, hipit, vassarihuorat, homot, homoliittolaiset ja lesbot, on mamut, matut, transut, punikit.. on takinkääntäjät, on partalapset, hiekkaneekerit, isis, Allah. On punainen risti. Kaikkea on. Ei taida oikein enää olla tahoa, joka olisi punaverisen suomalaisen lihaa syövän miehen puolella. Vaikka tosiasiassa – se punaverinen, lihaasyövä suomalainen mies ei huomaa syövänsä lihaa jota se punaverinen suomalainen tosimies ei itse ole suomalaisesta metsästä hakenut. Ja vielä useammin se punaverinen suomalainen Perus Pekka-, Mikko-, Tommi -, Aki tai Juhani kuvittelee olevansa niin paljon kaiken keskipisteenä, että kaikki nämä edellämainintut ryhmät on luotu vain ja ainoastaan kumoamaan hänen oikeutensa olla se  tavallinen punaverinen suomalainen heteromies, joka syö lihaa. Ja niitä vihollisia, niitä on kaikkialla; niitä on Joka puolella.

Niitä tuli yht'äkkiä ikkunoista, ovista, netin kautta ja mistä ikinä milloinkin – ja mitä ne tekivät!? Ne vastustivat, ne olivat kaikkea sitä vastaan, mikä tiesi lisätienestejä Janitskinille. Kyllä, mies joka on tehnyt bilerahaa monta kymmentä – , ellei peräti monta sataatuhatta euroa lietsomalla silmitöntä sontaa suomalaiseen sielunmaisemaan. Mies, joka teki vihakulttuurista bisnestä ja bisneksestä oikeutuksen vihalle, ketä tahansa, mitä tahansa, missä tahansa ja koska tahansa – kohtaan. Vielä tänäkin päivänä joku suomalainen jossain uskoo niihin sloganeihin, jota levittelevät hyvät, laupiaat ja suomalaisten asialla rikastuvat, rahaa vastaisuudessakin hillittömiä määriä takovat tahot ja ne – joiden tarkoituksena on tulla hyviksi kauppamiehiksi kansallismielisyyden kauppapaikoissa, porukoissa ja poppoissa. Ja ei – nämä tahot eivät rikastu suoraan niiden suomalaisten kustannuksella jotka tulevat mielenosoituksiin mukaan, eikä niiden – jotka hyvää hyvyyttään uskovat näiden tahojen kaikkivoipaisuuteen, pyyteettömyyteen ja ennenkaikkea siihen, että nämä tahot ajavat niiden työttömyyteen, köyhyyteen, päihteisiin ja huono-osaisuuteen syydettyjen suomalaisten asiaa.  Ei. Nämä tahot ajavat omaa asiaansa. Ja tähän ryhmään kuuluvat Janitskinin lisäksi ne lukemattomat suomalaisuuden asiaa ajavat tahot, joiden törky kattaa poliittisen liturgian lisäksi myös etniset, kulttuuriset ja jopa rodulliset seikat – osana kaikkivoipaa tavoitetta saada lisää valtaa ja tehdä voittoa sillä mitä vihaksi ja pilkaksi sananvapauden nimissäkin ollaan aika ajoin kutsuttu.

Kun me todella mietimme hetken, kun me annamme omien aivojemme ajatella – me emme halua, että joku syöttää meille ajatuksia siitä mikä on totta ja mikä ei. Jussi Halla-aho on sanonut, että "Mitä pahaa on pelon lisääntymisessä, jos se pelko on aiheellinen? ". Lucius Annaeus Seneca kirjoitti joskus, että "Orjuus kahlehtii harvoja, useimmat kahlitsevat itse itsensä.". Jussi Halla-ahon kahleet tunnetaan. Se on pelko. Valtaosa Jussi Halla-ahon viisauksista perustuu pelkoon. Hän ei ajattele niinkuin vapaa, rohkea mies ajattelee.  Samaa voitaneen sanoa Ilja Janitskinista; hän kaivoi itselleen bunkkerin jonnekin välimeren ja Ranskan välimaastoon. Sieltä käsin hän pommitti omien ehtojensa mukaisesti Suomalaisuutta niin pitkään, että lopulta kaikesta tuli hänen lietsomansa pelon väline. Marcus Tullius Cicero sanoi kerran: "Me kaikki noudatamme lakia voidaksemme olla vapaita". Ja siinä on ihmisyyden ydin. Me emme kaikki luonnollisestikaan noudata lakia, mutta juuri sitä varten on laki – se on turvaamassa myös niiden vapautta, joilta vapaus puuttuu sellaisessa maailmassa, jossa pelko on aiheellista. Kategorinen imperatiivi; sen tulisi sitoa niiden ajatuksia, joilla säädellään mielipiteitä.

 

anttiolavisalonen
Sitoutumaton Nokia

"Aut viam inveniam aut faciam - Semper Fidelis."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu